UDGIVELSER

Julie Hey er aktuel med bogen “Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet “
Udgivelsesdato: 29. september 2016
Pris: 199,95

Gør det nemt for dig selv og lav mad med snyd. Ideelt i hverdagen, hvor det går stærkt, eller til fest, hvor du gerne vil have tid til familien og dine gæster.

Inspirerende opskrifter med masser af snacks, salater uden salat, lækre retter, imponerende desserter og kager, der alle tager udgangspunkt i færdigproducerede produkter fra supermarkedet. Så er meget af den tidskrævende og til tider kedelige del af madlavningen allerede klaret.

Snyd dig til nemme genveje med 10 spændende menuer sammensat af opskrifter fra bogen til enhver lejlighed: Gæstemenu, reception, herremiddag, scoremiddag, børnefest osv.

 

Julie Hey “Hey! Det er hjemmelavet konfekt”
Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til julen.

Tag børn og bedsteforældrene med i køkkenet, og lav nem og lækker konfekt med enkle råvarer, bl.a. fra supermarkedet. Det er en hyggelig og afslappende måde at være sammen på, og man undgår mel og æg i hele køkkenet.

Brug fantasien, og lav flotte og farverige drys af blendede nødder, tørrede blomster, frugter eller bær.
Med instruktive trin for trin forklaringer på bl.a. temperering af chokolade, gode ideer til hjemmelavet drys og tips til nye måder at bruge den pynt, som bl. a. kan købes i supermarkedet.

Indeholder opskrifter på klassisk og moderne konfekt, konfekt med bagt marcipan og festlig konfekt, som børn vil elske både at lave og spise.
Bagest i bogen findes oversigter over nemme drys og tips & tricks  og adresser, der er gode at kende.

 

hey_hvadskalvispise
Julie Hey’s kogebog “Hey – hvad skal vi spise?”
Nemme opskrifter til hverdagen med de 19 mest populære råvarer
fra supermarkedet.

Drop at rende rundt til diverse specialforretninger efter palmesukker,
ramsløgspulver eller rensdyrinderlår fra Lapland og lav simpel og skøn
mad med alt, hvad der kan købes ind i supermarkedet.

Få inspiration til nye hverdagsretter i stedet for at køre rundt i de
samme 5-8 klassikere som spaghetti med kødsovs, frikadeller og lasagne.
19 almindelige råvarer som hakkekød, en dåse tun, æg, kartofler, løg,
frosne ærter osv. bliver lækkert præsenteret med fire skønne
opskrifter til hver.